Panna cotta malina/borůvka
Panna cotta (česky doslovně vařená smetana) je italský dezert z oblasti Piemontu. Jedná se o smetanu svařenou se želatinou, mlékem a cukrem, dozdobené ovocem zalitým v želatině.
NÁKUPEM POMÁHÁTE
zaměstnávat pekaře s postižením
PEČEME
jen z kvalitních surovin
DOPRAVA ZDARMA
do kaváren Láry Fáry v Náchodě
a Rychnově n. Kněžnou
OZVĚTE SE
se vším Vám rádi pomůžeme a poradíme
4,0
1 hodnocení
Složení: mléko, smetana ke šlehání (smetana, stabilizátor: karagenan), ovoce - lesní směs, voda, cukr, fruttamia gel (modifikovaný škrob, cukr, dehydratovaná citrónová šťáva, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová, konzervat sorban draselný), želatina v plátcích (jedlá vepřová želatina)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zákusky |
---|---|
Hmotnost: | 190 g |
Spotřebujte do: | 2 dnů |
Alergeny: | 7 |
Počet ks v dávce: | 5 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář